Bygg

Byggservice

Inom affärsområdet Byggservice har Mark & Fastighetsservice Öresund AB 15 medarbetare och fullt utrustade servicebilar. Det gör oss till en flexibel aktör i Malmöregionen.

Mark & Fastighetsservice Öresund utför underhålls-, reparations- och försäkringsarbeten. Vi arbetar åt fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Byggservice och stambyten hör till vår vardag. För privata villa- och bostadsrättsägare åtar vi oss även reparationsarbeten samt om- och tillbyggnader.

Vår personal är erfarna, ansvarsfulla och vana vid att arbeta i privatbostäder och miljöer där annan verksamhet pågår samtidigt. Med välutrustade servicebilar kan vi snabbt rycka ut och åtgärda akuta problem, såsom vatten- och inbrottsskador

 

Skadereperationer

Har du drabbats av en byggrelaterad skada i ditt hem kan Mark & Fastighetsservice Öresund AB vara den entreprenör som åtgärdar skadan. I vårt dagliga arbete hanterar vi vattenskador, inbrottsskador och brandskador mm. Väljer du Mark & Fastighetsservice Öresund AB som entreprenör i din skada får du alltid en partner som säkerställer att bygget sker enligt gällande regelverk, vi är en byggentreprenör som tar ansvar och ger dig trygghet i projektet.

Att drabbas av en skada kan för en del vara rent livsavgörande och för andra mer besvärligt i vardagen. Vi möter dagligen personer som drabbats på olika sätt. Det ställer krav på vår personal som utöver sin vanliga yrkesroll även måste planera för en arbetsplats där mycket känslor kan påverka byggprocessen.

Vår vision är att i alla lägen vara lyhörda för era speciella önskemål, anpassa oss i den mån det är möjligt och leva upp till era förväntningar av en bra byggpartner. Vi tror att förståelse för varandras vardag skapar en bra grund för ett bra samarbete och ett lyckat projekt.