Tjänster

Fastighetsskötsel

Trädgård

En välskött trädgård är lika viktig som en välskött byggnad. Vi håller gräset välklippt samt ser till att träd och buskar beskärs och klipps. Gården skall också hållas ren och fasad och fönster likaså. Vi tar hand om bevattning och även nyplantering om så önskas. Era behov bestämmer omfattningen.

I trädgården finns ofta utemöbler och dylikt som kan behöva tillsyn och underhåll.​

På vintern ser vi till att gården är skottad och sandad så att inga olyckor händer. Vill ni ha hjälp att sätta upp julgranen så ordnar vi det också.

Mark & Fastighetsservice Öresund förenar traditionell fastighetsservice med nytänkande.

 

Reparation & underhåll

Med kontinuerligt underhåll förbättras boendemiljön. Vi gör löpande besiktningar för att hålla efter fastigheterna invändigt och utvändigt. Det kan vara allt från att byta glödlampor till att sanera klotter eller byta filter i torktumlaren. Snabba och kvalitativa reparationer är av stor betydelse för hyresgästernas trivsel. Vår 24 timmars jourtjänst bidrar till snabba utryckningar och att felet blir åtgärdat så snabbt som möjligt. Vår kompetenta servicepersonal hjälper dig med reparationer, VVS– och el service, snickerier och mycket mer.

Med våra resurser täcker vi alla tjänster som kan komma ifråga vad gäller underhåll.

 

Boendeservice

Mark & Fastighetsservice Öresund i din fastighet betyder trygghet, yrkeskunnande och stora resurser. Eftersom ett boende i hyresfastighet eller bostadsrätt skall innebära bekvämlighet erbjuder vi vår boendeservice. Låt oss bistå med fönsterputsning, storstädning, flyttning av möbler, monteringar etc. Mark & Fastighetsservice Öresund blir en hjälpande hand vilket i förlängningen ger ett gott rykte för hyresvärden.

 

Lokalvård

Rena, välstädade rum är något som i allra högsta grad bidrar till att skapa trivsel, både i boendemiljön och arbetsmiljön. Det kan verka lika enkelt som självklart. Erfarenheten säger att det varken är det ena eller det andra.

Inom Mark & Fastighetsservice Öresund är vi väl medvetna om den roll vi har när det gäller att skapa en attraktiv miljö, och lika införstådda i vilken betydelse det har både för fastighetsägare och hyresgäster.

Vårt breda serviceutbud inom lokalvårdsområdet omfattar bl.a. städning av alla allmänna utrymmen i flerfamiljsfastigheter, kontorsstädning, avflyttningsstädning och byggstädning.

Mark & Fastighetsservice Öresund arbetar med moderna metoder, miljövänliga rengöringsmedel och personal med blick för uppgiften. Vår policy att lyfta fram och satsa på personalen har lett till att vi kan erbjuda våra kunder kompetens med både erfarenhet och ansvarskänsla.

Där vår städpersonal har gått fram med moppar och garn återstår bara trivsel — ända in i hörnen.

 

Fastighetsstädning

Begreppet kvalitet har många olika betydelser. Vår definition av bra kvalitet är mer än en bra produkt till rätt pris. Vi är också medvetna om att vi är en del av den trivsel och boendemiljö som skapas i en fastighet.

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera och utbilda kompetenta lokalvårdare för att uppfylla kraven på kvalitet och servicenivå.

Vi arbetar aktivt med att höja lokalvårdarens yrke till den nivå de förtjänar. Alla lokalvårdare  genomgår kompetensutveckling internt eller tillsammans med ledande utbildningsföretag.